Veerle uit ‘Blind Getrouwd’ doet onaangename vaststelling over Nick: “Daar hebben we felle discussies over”
Veerle uit ‘Blind Getrouwd’ doet onaangename vaststelling over Nick: “Daar hebben we felle discussies over”
Foto: Photonews

Veerle Van den Eynde huwde drie jaar geleden in het programma ‘Blind Getrouwd’ met Nick Wijns. Ze hebben samen een dochter van 8 maanden, Liv.

Veerle is ondertussen weer aan het werk na de geboorte van Liv. Dat was in het begin toch even zoeken. “Ik was heel bezorgd en zat met nogal wat vragen. Je krijgt bij de geboorte geen pasklare handleiding mee, hé. Maar intussen hebben we onze routine gevonden”, zegt Veerle in Story.

“Het huis ligt er niet altijd zo netjes bij, maar ik vind het belangrijker om met Liv bezig te zijn dan de was op te plooien. Gelukkig is onze poetsvrouw een grote hulp. En Nick en ik hebben de huishoudelijke taken mooi verdeeld. Alleen wat metime heb ik voorlopig niet.”

De geboorte van Liv heeft een impact op hun relatie, vertelt Veerle. “Het valt me op dat de discussies feller zijn dan vroeger. Als we vroeger meningsverschillen hadden, dan ging dat over banale zaken, nu over ons kind. En als het over Liv gaat, hou ik meer vast aan mijn mening. Ik wil het beste voor haar”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.