Het gaat echt niet goed met Madonna: “Volop bezig haar eigen begrafenis te regelen”
Het gaat echt niet goed met Madonna: “Volop bezig haar eigen begrafenis te regelen”
Foto: Photonews

De gezondheid van Madonna gaat achteruit. Ze voelt zich niet bepaald lekker, sterker nog, Primo schrijft dat de Queen of Pop de toekomst zo grimmig inziet dat ze begonnen is met het regelen van haar eigen begrafenis.

De begrafenis die Madonna voor zichzelf in gedachten heeft wordt op zijn zachts gezegd extravagant. “Het moet een event worden dat kan tippen aan de grootse uitvaart van Elvis Presley destijds”, zeggen insiders. “Ze is ijdel genoeg om te geloven dat ze nog groter is dan Elvis.”

“Ze is een muzieksensatie, een filantroop, een moeder van zes kinderen, een actrice… ze wil een begrafenis die dat allemaal viert. Ze heeft haar testament aangepast en heeft er fondsen voor opzij laten zetten. Ze liet exact optekenen wat voor herdenkingsdienst ze wil.”

“Het lijkt misschien macaber om je eigen begrafenis te regelen, maar veel mensen doen dat tegenwoordig. Het is een goede manier om je nabestaanden extra stress te besparen”, klinkt het. “Aan de andere kant is het een pijnlijke herinnering aan hoe slecht ze zich voelt. Vroeger dacht ze nooit na over zulke dingen, nu is ze er constant mee bezig.”

Mysterieuze ziekte

Madonna onthulde onlangs dat ze veel pijn heeft door blessures. Volgens insiders zou het gaan om een gescheurde gewrichtsband en een kapotte knie. Madonna heeft intussen al meer dan tien concerten van haar Madame X-tournee moeten afblazen.

“We vrezen dat het om meer gaat dan alleen die knie”, zegt de insider. “Er zou nu ook sprake zijn van een mysterieuze ziekte. Geen idee welke, maar ze is er hard genoeg van geschrokken om haar zaakjes op orde te brengen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.