Astrid Coppens heeft heel goed nieuws: “Het blijft maar groeien”
PMN
Astrid Coppens heeft heel goed nieuws: “Het blijft maar groeien”
Foto: Play4

Astrid Coppens zien we regelmatig op televisie verschijnen. Daarnaast heeft ze haar eigen kledinglijn, en ze heeft goed nieuws te melden.

Astrid Coppens heeft bij ZEB haar eigen kledingcollectie. “Dat is mijn leukste en belangrijkste job,” licht ze toe in Billie. “Mijn corebusiness is mode, daarna volgt de rest.”

Van haar tv-werk alleen kan Astrid niet leven. “Natuurlijk vind ik mijn tv-werk leuk, maar het is niet mijn prioriteit. Mode zit echt in mijn bloed,” zegt ze.

Astrid heeft ook goed nieuws: “Ik ben blij dat Astrid Black Label het nog steeds goed doet. We zijn inmiddels toe aan het 24ste seizoen, sinds de lancering in 2013. En het blijft maar groeien, wat niet vanzelfsprekend is in de kledingsector.”

“Ik doe er ook enorm veel voor. Zo maak ik thuis stylingvideo’s voor mijn Instagram bij elke nieuwe collectie, om de kleren in een natuurlijke omgeving te tonen en te laten zien welke stukken mensen kunnen combineren. Ik draag de kleren ook continu zelf: thuis, op tv, als ik de kinderen van school haal... Het moet geloofwaardig blijven.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.