Groot nieuws over Scout en Mac, de zonen van Evi Hanssen
LHX
Groot nieuws over Scout en Mac, de zonen van Evi Hanssen
Foto: Photonews/Instagram

Samen met haar ex Fred di Bono heeft Evi Hanssen twee zonen, Scout en Mac. Ze zijn respectievelijk 15 en 13 jaar oud.

Scout en Mac di Bono zijn uitgegroeid tot flinke tienerzonen en beginnen langzamerhand uit te zoeken waar hun interesses liggen. Net als hun moeder Evi Hanssen schuwen ze de schijnwerpers niet, zo blijkt.

Ze gaan namelijk meespelen in 'Vrijdag', een nieuwe musical van The Singing Factory. Die heeft een erg donker thema: de 'school shootings' in de Verenigde Staten.

Maar liefst 52 jongeren tussen de 12 en 18 jaar spelen mee, onder wie dus ook Scout en Mac. Zij spelen de leerlingen van de school die getroffen wordt door het drama.

"Vrijdagochtend, 2 juni. Het lijkt een doordeweekse schooldag, tot het ondenkbare gebeurt. Een schutter komt de school binnen en opent het vuur", luidt de samenvatting van de musical. "Zesentwintig leerlingen zitten opgesloten in hun klaslokaal, niet wetend hoe lang ze daar zullen moeten blijven, of ze nog wel buiten zullen geraken."

Niemand minder dan actrice Vera Mann speelt de rol van lerares Frances. Daarnaast zullen ook Sebe Buermans en Lucas Geldof, die we nog kennen als 'The Voice'-finalist, mee.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door The Singing Factory (@singingfactory)

Meer nieuws

Meer nieuws

.