Het is groot feest ten huize Gooris
PMN
Het is groot feest ten huize Gooris
Foto: Photonews

Het is vandaag een speciale dag ten huize Gooris. Er valt wat te vieren. Kenji is immers jarig.

Kenji Gooris, de zoon  Sam Gooris en Kelly Pfaff, viert vandaag zijn 22ste verjaardag. Op deze speciale dag zijn er verschillende felicitaties en lieve berichten geplaatst op social media.

Kenji's vader, Sam Gooris, deelde een foto van hem en Kenji op Instagram met de tekst: "Gelukkige Verjaardag zoon en geniet van jouw speciale dag."

"En geef er maar een welverdiende dikke lap op. Ik zie u graag en ben ontzettend trots op u." Het is duidelijk dat Sam trots is op zijn zoon en hem een geweldige dag wenst.

Ook Kenji's zus Shania stuurde een boodschap naar haar jarige broer: "Een gelukkige verjaardag aan mijn beste vriend, soulmate, ride or die."

Het is duidelijk dat de band tussen Kenji en Shania erg sterk is en ze elkaar steunen in alles wat ze doen.
(Lees verder onder de foto)

Kenji's moeder, Kelly Pfaff, deelde haar felicitaties met een liefdevolle boodschap op Instagram: "Een gelukkige 22ste verjaardag. Ik zie je ontzettend graag."

Het is mooi om te zien dat Kenji op zijn verjaardag zoveel liefde en steun ontvangt van zijn familie. Het is duidelijk dat hij erg geliefd is en dat zijn verjaardag een speciale dag is voor iedereen in zijn leven.

Kenji is opgegroeid in de spotlights, omwille van zijn beroemde ouders.

We wensen Kenji een geweldige 22ste verjaardag toe en hopen dat hij een fantastische dag heeft met zijn familie en vrienden.

Moge het nieuwe levensjaar gevuld zijn met geluk, liefde en succes!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sam Gooris (@sam_gooris)

Meer nieuws

Meer nieuws

.