Kijkers laaiend enthousiast over film uit meest populaire filmlijst op Netflix: “Strakke actiefilm”
WVDS
Kijkers laaiend enthousiast over film uit meest populaire filmlijst op Netflix: “Strakke actiefilm”
Foto: Netflix

Zoek je nog een actiefilm, dan heeft Netflix de uitgelezen film voor je. Hij kwam enkele maanden geleden uit, maar nog steeds wordt er naar verwezen door kijkers.

AKA is een Franse actiethriller die op 2 mei 2023 op Netflix is uitgebracht. Het gaat over Adam Franco, een speciale agent die undercover gaat bij een criminele organisatie om een terroristische aanslag te voorkomen. 

Hij raakt echter gehecht aan de zoon van de misdaadbaas, die hij moet beschermen tegen gevaar. De film is geregisseerd door Morgan S. Dalibert en geschreven door Alban Lenoir, die ook de hoofdrol speelt als Adam Franco.

De film combineert actie, misdaad en emotie in een spannend verhaal dat de kijker meeneemt naar verschillende locaties, zoals Libië, Tunesië en Frankrijk. 

De film heeft positieve recensies gekregen van critici en publiek, die de acteerprestaties, de cinematografie en de plot hebben geprezen. AKA is een film die je niet wilt missen als je houdt van actiefilms met een hart.

De belangrijkste acteurs en personages in AKA zijn:

Alban Lenoir als Adam Franco, een ervaren en meedogenloze speciale agent die voor verschillende regeringen werkt.

Eric Cantona als Victor Pastore, de beruchte misdaadbaas die mogelijk betrokken is bij een terroristische cel.

Noé Chabbat als Jonathan, de zoon van Victor en Natalya, die gepest wordt op school en een band krijgt met Adam.

Sveva Alviti als Natalya, de vrouw van Victor en de moeder van Jonathan en Hélène.

Kijkers hebben genoten van deze actievolle film.

"Netflix' AKA is opnieuw een showcase voor ontluikende actiester Alban Lenoir De voormalige stuntman is een van de meest fascinerende opkomende actiesterren." 

“De eerste aflevering zet meteen de toon voor AKA, een strakke actiefilm met een hoop schietwerk en een hoofdpersoon die onverslaanbaar lijkt. Het camerawerk is top.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.