Netflix-kijkers zijn in de ban van dit hilarische actie-duo: “Deze twee zijn echt goud samen”
WVDS
Netflix-kijkers zijn in de ban van dit hilarische actie-duo: “Deze twee zijn echt goud samen”
Foto: Netflix

Een actie-avonturenfilm op Netflix gooit hoge ogen bij de kijkers momenteel. Wij stemmen hem graag aan jullie voor.

In de wereldwijde Engelstalige Netflix-filmlijst staat het actie-avontuur 'Hidden Strike' voor de tweede week op rij bovenaan de lijst. En daar zitten Jackie Chan en John Cena zeker voor iets tussen.

Kijkers kunnen hun samenspel wel smaken. “Deze twee zijn echt goud samen”, “Top die 2 samen”, staat er meermaals online te lezen.

Het topduo Jackie Chan en John Cena spelen de hoofdrollen in de film. Het is een typische ‘Chan’ film geworden met een mix van actie en humor.

In ‘Hidden Strike’ moet een Chinese veiligheidsprofessional het personeel van een aangevallen olieraffinaderij zien te redden. Maar het is geen gewone opdracht.

Al snel komt hij erachter dat er meer aan de hand is, en verschijnt de ex-marinier Chris van Hoorne ook op het toneel. Samen moeten ze de burgers én de olie beschermen.

Ook al vinden sommigen de verhaallijn wat aan de slappe kant, wie fan is van het genre geniet van de film. “Was een geinige film. Niet een mega verhaallijn maar lekker om weg te kijken. Topduo.”

“Ze zijn inderdaad heel leuk samen! Film slaat nergens op, maar prima weg te kijken.”

En veel Netflix-kijkers zien de lol van de film wel in: “Gezien en hartstikke leuk”, “Geweldige film, grappig” en “Leuke film was dit”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.