Zita Wauters moet bekend tv-programma met pijn in het hart weigeren: "Ik baal er nog altijd van"
COS
Zita Wauters moet bekend tv-programma met pijn in het hart weigeren: "Ik baal er nog altijd van"
Foto: Instagram @zitawauters

Zita Wauters is na haar passage bij 'Zomerhit' helemaal klaar om aan de slag te gaan in de media. We zouden haar weleens sneller dan verwacht op televisie kunnen zien.

Zita Wauters wordt volgende maand nog maar 19 jaar oud. In juni studeerde ze af aan de middelbare school. Een carrière in de media was de afgelopen jaren moeilijk te combineren met school. Op een bepaald moment mocht ze van haar ouders ook geen opdrachten meer aannemen.

"In het begin probeerden we dat, dat ik weleens een dag mocht missen, maar sinds ik ben blijven zitten en m'n ouders zagen dat ik het niet goed deed, hebben ze gezegd dat school prioriteit had en niks er boven zou komen. Dan kon ik eigenlijk niets doen", vertelt Zita in de MNN-podcast '22 Minuten Stomme Vragen'.

"Ik heb veel aanvragen gehad die ik heel graag wou doen, die ik allemaal heb moeten weigeren door mijn school. Nu ligt alles voor mij open, dat is wel een bevrijding", zegt Zita, die van een aantal geweigerde opdrachten toch nog steeds veel spijt heeft.

"Ik weet dat ik ooit een film kon doen, die ik heel graag wou doen en mee mocht doen. Dat was 'De Familie Claus'. Dat wou ik zo graag doen, maar ineens krijg je te horen dat je een C-attest hebt en dan was het: nee, dat gaat niet door."

"'Dancing With The Stars' hadden ze ook gevraagd, dat wou ik keigraag doen, ging ik ook eigenlijk wel doen. Maar dan verschoven die data naar december, middenin mijn examens. Dat ging echt niet. Dat zou nooit zijn gelukt. Ik baal daar wel nog altijd van", aldus Zita Wauters.

Meer nieuws

Meer nieuws

.