Big Brother 'Big Brother'-deelnemers verrassen iedereen met erg ingrijpende beslissing
COS
'Big Brother'-deelnemers verrassen iedereen met erg ingrijpende beslissing
Foto: GoPlay

'Big Brother' komt volgend jaar terug. Wie zich wil laten opsluiten in een huis vol vreemden met de kans om een groot geldbedrag te winnen, kan zich vanaf nu inschrijven.

Naast de mooie geldprijs valt er nog wat te winnen bij 'Big Brother': vriendschappen voor het leven. Dat zagen we al in de vorige seizoenen en is ook nu weer het geval. Verschillende kliekjes spreken tot twee jaar na hun deelname nog steeds met plezier af.

Meer dan vier maanden na het einde van het avontuur blijft ook de vriendschapsband tussen deelnemers van het afgelopen seizoen sterk. Een heleboel 'Big Brother'-deelnemers besloten recent af te spreken in Antwerpen. Ze brachten er een bezoekje aan een tattoo shop.

Op beelden die Chayron op Instagram deelt herkennen we heel wat gezichten. We zien Chelsea, Charlotte, Ali, Ias, Danny, Lindsey en Lindseys vriendin Jalisa. De bewoners lieten verschillende tatoeages zetten.

Zo liet Lindsey 'energy' in haar hals tatoeëren. Charlotte liet dezelfde tattoo op haar vinger zetten en koos ook voor een kleine 'BB'-tattoo. Er werden daarnaast ook 'RRR' en een oog getatoeëerd. Of ook Ias en Ali zich aan de naald waagden, is niet duidelijk.

Meer nieuws

Meer nieuws

.