Jeroom maakt zich bedenking over zoontje Remus: “Hij is daar het grootste slachtoffer van”
PMN
Jeroom maakt zich bedenking over zoontje Remus: “Hij is daar het grootste slachtoffer van”
Foto: Photo News

Jeroom is één van de deelnemers in het nieuwe seizoen van ‘Over De Oceaan’. Hij vaart de Atlantische Oceaan over in het gezelschap van nog andere bekende Vlamingen. Hij treedt zo ook in de voetsporen van zijn vrouw Elodie Ouedraogo die het al eerder deed.

Zo lijkt Remus (9) steeds meer op zijn vader. “Hij heeft een grote mond, maar een klein hartje, net als zijn vader. Hij zegt altijd stoer: ‘Ik kan dat wel,’ tot het moment daar is en de twijfels toeslaan. Hij heeft ook nog nooit iets gebroken, omdat hij nergens afspringt of opklimt. Hij is heel bedachtzaam, net als ik.”

Elodie bleef dus alleen achter met Remus toen Jeroom op de oceaan zat. “Overdag ging hij naar school en Elodie heeft de weekends opgevuld met leuke uitstappen,” legt Jeroom uit. “Hij stond er dus amper bij stil dat ik weg was.”

“En voor alle duidelijkheid: Remus hangt even hard aan zijn mama als aan zijn papa. Twee jaar geleden zat Elodie op die boot over de oceaan. Eigenlijk is Remus het grootste slachtoffer, maar we laten hem nooit aan zijn lot over.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.