Annelien en Stephanie Coorevits krijgen pijnlijke boodschap van VTM
LHX
Annelien en Stephanie Coorevits krijgen pijnlijke boodschap van VTM
Foto: Photonews

Zussen Annelien en Stephanie Coorevits zijn alomtegenwoordig. Niet alleen zitten ze in 'Celebrity klopjacht', ook is er hun podcast 'De zussen Coorevits' én is Annelien momenteel te zien in 'De Verraders'.

De nieuwe podcast van Annelien en Stephanie Coorevits is er op een opvallende manier gekomen. Alles begon met een idee voor een nieuw tv-programma. Daarmee gingen ze aankloppen bij de VRT.

"Bleek dat de VRT op dat moment de helft van hun personeel hadden ontslaan en dat ze niets extern wilden uitbesteden. En dat er al een zeer soortgelijk programma aangekocht was", vertellen ze in de podcast 'Achter de schermen'.

"Dan zijn we naar VTM geweest, maar VTM heeft gezegd dat we te oud zijn om nog op tv te komen", vervolgt Stephanie. Het is een wel héél heftige uitspraak, die Annelien meteen wil relativeren.

"Jij hebt dat natuurlijk zo gepercipieerd", reageert ze. "Ze hadden het voorgelegd aan de raad van bestuur, en er was één oude knar die gezegd had: 'Zijn die niet al te oud?'", verklaart ze. Het was met andere woorden niet de hele zender die hen te oud vond; creatief directeur Davy Parmentier was bijvoorbeeld wél fan.

Uiteindelijk kwamen ze bij Play terecht, waar hun voorstel óók werd afgewezen. Programmadirecteur Annick Bongers vond de dynamiek tussen hen echter heel goed, en daarvan kwam het voorstel om een podcast op te nemen én het idee van hun deelname aan 'Celebrity klopjacht'. Eind goed, al goed.

Meer nieuws

Meer nieuws

.