Viktor Verhulst heeft wat op te biechten: "Helemaal ontspoord"
LHX
Viktor Verhulst heeft wat op te biechten: "Helemaal ontspoord"
Foto: Photo News

In de nieuwste aflevering van de podcast 'Vik & Gert' is Viktor Verhulst niet helemaal in vorm. Aan Gert Verhulst biecht hij op hoe dat komt.

"Sorry dat ik het zeg, maar je ziet er heel slecht uit", valt Gert Verhulst met de deur in huis in 'Vik & Gert'. "Je hebt zwarte randen onder je ogen en je beeft een beetje. Het gaat niet goed met Viktor."

Viktor Verhulst moet toegeven dat dat klopt. "Ik heb een moeilijke dag", antwoordt hij. "Het is m'n eigen schuld. Ik heb verloren van de fles. Het is een kater."

Hij had de dag ervoor een dj-optreden, redelijk vroeg op de avond. Erna ging hij met een vriend nog iets drinken. "En dat is helemaal ontspoord", geeft hij toe.

Zoiets kan natuurlijk gebeuren, maar wie de voorbije weken naar 'Vik & Gert' heeft geluisterd, weet dat Viktor en Gert samen hadden besloten om 30 dagen lang geen alcohol te drinken. Na amper 18 dagen heeft Viktor dus al de handdoek in de ring gegooid.

Hij is niet meer van plan om de resterende twaalf dagen nog af te maken. "De ketting is doorbroken en dat valt niet meer te herstellen", vindt hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.