'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck in paniek: "What the fuck?!"
LHX
'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck in paniek: "What the fuck?!"
Foto: Play4

Lynn Van den Broeck heeft er een heftige nacht op zitten. In een filmpje op Instagram vertelt ze wat er aan de hand was.

"Ik ben de laatste persoon op aarde die gaat zagen over het weer, maar nu ga ik het even doen", begint Lynn Van den Broeck haar boodschap. "What the fuck was er aan de hand afgelopen nacht?!"

"Om 2 na 2 begint opeens de wind te fluiten: 'wiiiiiiiiiii'. Plots was er ook regen, maar niet van die zachte regen waarvan je in slaap valt. Nee, echt pij-pen-ste-len."

"Het hoogtepunt was om half drie, toen het zo hard regende én waaide dat de regen ffff-ffff-ffff deed op mijn ramen. En dan ook nog eens die 'wiiiiiiiiii'. Op een gegeven moment waaide het zo hard dat ik dacht: nu gaat de koe van die wei hierachter los door onze ruit vliegen. Dat is niet gebeurd, maar bon."

Alsof dat alles nog niet genoeg was, stond Lynn ervan versteld dat haar vriend Mathias Vergels niet wakker was geworden door al dat geweld van Moeder Natuur. "Ik voelde Mathias bijna niet ademen en dacht: "Die jongen ligt hier opgebaard. Er is iets aan de hand." Ik kreeg een lichte paniek. Gelukkig ademde hij nog wel, maar ik moest toch goed voelen!" Oef!
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.