'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck wil dringend iets rechtzetten: "Zo opgeblazen"
LHX
'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck wil dringend iets rechtzetten: "Zo opgeblazen"
Foto: Play4

Eerder deze week was in 'Café Congé' 'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck te gast. Zij deed enkele opvallende uitspraken.

Er zijn momenteel heel wat strubbelingen bij VRT, en ook op de set van 'Thuis' kunnen er wel eens wat spanningen ontstaan. Volgens Lynn Van den Broeck zijn het voornamelijk vaste medewerkers die het moeilijk hebben.

Ze vertelde onder meer dat er een systeem is met vertrouwenspersonen: twee acteurs verzamelen alle klachten en brengen ze tot bij de juiste personen. "We voelden dat er soms geen klankbord was, en nu kunnen we die dingen zeggen tegen iemand die we vertrouwen."

Haar uitspraken werden gretig opgepikt in de pers, en daarbij zijn wel wat misverstanden ontstaan. Die wil ze rechtzetten in een Instagramverhaal. "Die vragen over de VRT kwamen van het programma, ik ben daar helemaal niet gaan zitten om 'een getuigenis af te leggen'", benadrukt ze. "Nu lijkt het alsof ik daar naartoe ben gegaan omdat ik het een en ander wilde vertellen."

"Als je het hele verhaal wil horen, kijk dan gewoon naar de aflevering", raadt ze iedereen aan. "Vertrouw niet op de kleine stukken die gedeeld worden in de media, want het is allemaal zo opgeblazen."

"Die vertrouwenspersonen bestaan al een hele tijd. Ze zijn er niet plots gekomen omdat er klachten zijn", klinkt het ook. "Stop met het zo groot te maken, ik erger mij!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.