Anderhalf jaar na scheiding: Candice Martens doet verrassende uitspraak over Marijn Lenaerts
LHX
Anderhalf jaar na scheiding: Candice Martens doet verrassende uitspraak over Marijn Lenaerts

Op het einde van hun 'Blind Getrouwd'-avontuur kozen Candice Martens en Marijn Lenaerts resoluut voor elkaar. Inmiddels zijn ze echter terug single.

Twee jaar waren Candice Martens en Marijn Lenaerts getrouwd, maar in de zomer van vorig jaar zetten ze een punt achter hun huwelijk. Dat maakte Candice bekend op Instagram.

Die beslissing namen ze na heel wat moeilijke momenten en het besef dat ze andere toekomstplannen voor ogen hadden. "Marijn en ik gaan nu elk onze eigen weg uit, als vrienden. We willen ons richten op de toekomst en niet achteruit kijken", klonk het.

Dat ze als vrienden uit elkaar gingen, bewezen ze enkele maanden later al. Toen deelde Candice een opnieuw een foto van haar en Marijn. "Supergezellige vrijdagavond met ons tweetjes!", schreef ze erbij. "Uitgaan met mijn ex."

    Visa detta inlägg på Instagram           

Ett inlägg delat av Candice Martens (@candice.martens)

Het mag duidelijk zijn dat de twee nog een uitstekende verstandhouding hebben. In haar nieuwe vlog 'VaVaCandice' schrikt Candice er dan ook niet voor terug om over Marijn te praten.

Zo vertelt ze dat hij tijdens hun relatie regelmatig met zijn koersfiets de baan op ging. "Als die dan terugkwam, was dat toch wel sexy. Bezweet en met al die modder, en trots dat hij het gehaald had."

Daarnaast noemt ze hem ook wanneer ze het heeft over de hechte 'Blind Getrouwd'-familie, die regelmatig reünies organiseert. Ze merkt dat ze het erg fijn vindt om de deelnemers van de andere seizoenen te leren kennen, maar dat ze vaak toch de neiging heeft om eerder bij de deelnemers van haar eigen seizoen te gaan zitten.

"Marijn belde mij gisteren ook om te vragen hoe laat ik ga", onthult ze. Het is duidelijk: Candice en Marijn zijn nog steeds erg goede vrienden.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Candice Martens (@candice.martens)

Meer nieuws

Meer nieuws

.