Bijzonder nieuws over 'Milo': Deze actrice doet er haar intrede
LHX
Bijzonder nieuws over 'Milo': Deze actrice doet er haar intrede
Foto: VTM

Het nieuwe seizoen van 'Milo' is al een week bezig, maar nu komt VTM met bijzonder nieuws. Niemand minder dan Ann Van den Broeck doet haar intrede in de reeks.

Een week geleden kondigde VTM al aan dat Metejoor en Erika Van Tielen hun opwachting maken in 'Milo'. Metejoor speelt er zichzelf en geeft privéles aan Milo. Erika komt Kosmos binnen als administratieve hulp, maar heeft het gemunt op de diamanten van Hilde.

Nu blijkt dat er nóg twee bijzondere acteurs de cast vervoegen. De eerste is Hans De Munter, die al in meer dan 80 Vlaamse producties te zien is geweest. Vanaf maandag 9 september kruipt hij in de hun van de sympathieke zeventiger Georges Merckx.

Georges is de vader van Maud. Hij leert Alice (gespeeld door Katelijne Verbeke) kennen in de tuin van het rust- en verzorgingstehuis waar Alices zoon Pol een kamer gaat bezichtigen voor zijn mama. Algauw hangt er liefde in de lucht!

En dan is er nog Ann Van den Broeck. Zij stapt op 11 september voor het eerst Kosmos binnen als Andrea, een inspectrice die Kosmos komt doorlichten. Haar onderzoek doet de school al vanaf dag één op haar grondvesten daveren...

Meer nieuws

Meer nieuws

.