Julie Vermeire heeft het er moeilijk mee: "Geven ze kwetsende commentaren over"
PMN
Julie Vermeire heeft het er moeilijk mee: "Geven ze kwetsende commentaren over"
Foto: YouTube - Lau & Julie

Julie Vermeire kennen we intussen allemaal. De dochter van Jacques Vermeire heeft de afgelopen tijd heel wat te verduren gehad. Ze blikt daarop terug.

Julie Vermeire kreeg de laatste tijd veel commentaar te verwerken. Die opmerkingen raken haar wel. "Het is soms moeilijk om in de spotlights te staan," vertelt ze in TV-Familie.

"Het voelt alsof elk detail onder de microscoop wordt gelegd. Maar ik probeer mezelf te blijven en me niet te veel aan te trekken van al die meningen."

De kritiek maakt het voor Julie niet makkelijker. Ze probeert zich erboven te zetten. "Het is zeker niet altijd makkelijk, vooral omdat je constant beoordeeld wordt."

Julie Vermeire zegt dat bekend zijn niet makkelijk is omdat je constant beoordeeld wordt

"Het cliché 'hoge bomen vangen veel wind' klopt wel een beetje. Wat ik vooral moeilijk vind, zijn de kwetsende opmerkingen over mijn uiterlijk. Ik heb geleerd mezelf te accepteren zoals ik ben, en ik vind het belangrijk dat anderen dat ook doen."

Julie heeft nog een boodschap voor ons allemaal. "Ik moedig mensen aan zich goed te voelen in hun eigen lichaam, ongeacht de normen die de samenleving oplegt. Het is niet altijd makkelijk, vooral niet als je in de publieke belangstelling staat, maar het geeft een bevrijdend gevoel om jezelf te omarmen zoals je bent."

Meer nieuws

Meer nieuws

.