Fans van ‘The Voice Kids’ boos op coaches: "Onbegrijpelijk van hen”
PMN
Fans van ‘The Voice Kids’ boos op coaches: "Onbegrijpelijk van hen”
Foto: VTM

In ‘The Voice Kids’ zijn de knock-outs van start gegaan. Het vervolg daarvan zien je vrijdag bij VTM. Het is een gevreesde ronde bij de coaches want telkens moeten ze een hartverscheurende keuze maken.

In 'The Voice Kids' zijn de knock-outs begonnen. De spannende ronde, waarin de coaches moeilijke keuzes moeten maken, is een gevreesd onderdeel van de show. Fans van het programma zijn echter niet tevreden met bepaalde beslissingen die tijdens de 'Blind Auditions' zijn genomen.

Eén specifiek geval dat voor ophef heeft gezorgd onder de kijkers, is de afwijzing van de getalenteerde Silke. Ondanks een indrukwekkende auditie, waarin ze haar kwaliteiten met verve demonstreerde, draaiden geen van de coaches zich om. Dit leidde tot teleurstelling en verontwaardiging bij de fans.

"Ongelooflijk dat geen enkele coach zich omdraaide voor Silke", luiddt het. "Ze verdiende het absoluut om door te gaan. Haar stem was krachtig en haar performance was fantastisch. Het is echt onbegrijpelijk."

De afwijzing van Silke is een herinnering aan de onvoorspelbare aard van talentenjachten. Hoewel ze duidelijk indruk maakte, was het uiteindelijk niet genoeg om de coaches te overtuigen.

BEKIJK DE AUDITIE VAN SILKE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Voice Kids (@thevoicekidsvlaanderen)

Meer nieuws

Meer nieuws

.