Frank Verstraeten duidelijk over zijn avontuur als Eikeltje: "Had ik al direct door"
LHX
Frank Verstraeten duidelijk over zijn avontuur als Eikeltje: "Had ik al direct door"
Foto: VTM

Niemand minder dan ex-Zillion-eigenaar Frank Verstraeten zat in het pak van Eikeltje in 'The Masked Singer'. In 'Behind The Mask' blikt hij terug op de ervaring.

Frank Verstraeten had er absoluut geen moeite mee om in de rol van Eikeltje te kruipen. "Ik zei het direct toen ik het pak voor de eerste keer zag: ik mag m'n eigen rolletje spelen", zegt hij in 'Behind The Mask'.

"Eikeltje kon niet goed zingen en heeft bijna niet gezongen, dus ik had al direct door dat ik eigenlijk het leuke karakter moest zijn. Het zotteke van de set."

Daar kwamen heel wat schunnige moves aan te pas. "Ik heb leuke dingen gedaan om in de kijker proberen te lopen en mijn stem te camoufleren."

De afgelopen weken was er hier en daar wel wat medelijden met Eikeltje. De persoon die erin zit, riskeert namelijk om de rest van zijn leven 'eikeltje' genoemd te worden'. Daar heeft Frank echter geen probleem mee.

"Aan 'The Masked Singer' meedoen is een unieke belevenis. Dat ik een heel klein deeltje mocht zijn van zo'n groot programma, is eervol. Ik kijk er heel positief op terug", klinkt het trots.

Meer nieuws

Meer nieuws

.