Iedereen zegt hetzelfde over de zangkunsten van Zita Wauters bij 'Tien Om Te Zien'
LHX
Iedereen zegt hetzelfde over de zangkunsten van Zita Wauters bij 'Tien Om Te Zien'
Foto: VTM

Vanavond kan je op VTM naar een bijzondere aflevering van 'Tien Om Te Zien' kijken. Daarin wordt Clouseau, dat dit jaar 40 jaar bestaat, in de bloemetjes gezet.

In de 40 jaar Clouseau-special van 'Tien Om Te Zien' brengen enkele bijzondere artiesten een ode aan de band. Onder andere Ingeborg en Laura Tesoro komen een nummer zingen.

De opvallendste act is echter die van Zita Wauters, de dochter van Koen Wauters. Zij en Pascal Braeckman verschijnen op het podium in de kostuums van Tarkastaja, de onbestaande band waarmee Koen en Kris Wauters vorig jaar op Pukkelpop stonden.

Wanneer ze haar masker afneemt, kan Koen zijn ogen niet geloven. Als ze dan nog eens een geweldige cover brengt van 'Swentibold', is zijn geluk helemaal compleet. Ook het publiek kan haar optreden wel smaken, zo blijkt uit de reacties online.

"Zie Koen blinken, geweldig toch. Hoe fier kan een papa zijn? Goed gedaan, Zita, je moet het maar doen", wordt er geschreven. "Prachtig gedaan, Zita. Fijne meid met een mooie stem."

"Supermooie stem en zo puur!", klinkt het ook. "Fantastisch gedaan, ze doet het maar." "Heel mooi gedaan, prachtige stem en goed verstaanbaar." "Ze kan echt mooi zingen." "Koen kan echt fier zijn op zijn kinderen."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.