Ingeborg kan het niet meer aanzien in ‘De Verraders’: “Hevige buikpijn en gal moeten overgeven”
PMN
Ingeborg kan het niet meer aanzien in ‘De Verraders’: “Hevige buikpijn en gal moeten overgeven”
Foto: Instagram@ingeborgtmsergeant

Elke zondag is er bij VTM ‘De Verraders’. De opnames zijn al een tijdje achter de rug. Ingeborg wil daar nog iets over kwijt.

Ingeborg blikt met gemengde gevoelens terug op de opnames van ‘De Verraders’. “Ik snap dat men niet goed kan begrijpen hoe een ervaring fantastisch en gruwelijk tegelijk kan zijn. Uitzending 7 van ‘De Verraders’ toonde heel kort een paar momenten van herademen”, luidt het bij haar.

“De activerende sessie van Roman, de clearingoefening, het genieten van een yogasessie die een aankondiging leek van het boogschuttermoment dat verbondenheid creëerde met mijn oude vader. Het prachtige, ontroerende optreden van Astrid.”

“Het herverbinden met vriend Hans Otten bij een drankje. Het zijn waardevolle momenten die voor de kijker niet altijd zichtbaar zijn en daarom wellicht niet in te schatten, maar het zijn wel deze ervaringen die ervoor zorgen dat ik een mooi gevoel koester als ik naar ‘De Verraders’ kijk.”

Er is ook een keerzijde aan de medaille. “En eerlijk? De intensiteit van het spel maakt me soms ook verdrietig en ziek.”

“Vorige week nog kreeg ik een uur na de uitzending hevige buikpijn en moest ik gal overgeven. En volgende week? Dan breekt de Derde Wereldoorlog uit. Of was die al bezig? Blijven jullie kijken? Blijven jullie erdoor kijken?”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingeborg (@ingeborgtmsergeant)

Meer nieuws

Meer nieuws

.