Jonas uit 'Blind Getrouwd' erg geschrokken van pijnlijke uitspraak van Britt
LHX
Jonas uit 'Blind Getrouwd' erg geschrokken van pijnlijke uitspraak van Britt
Foto: VTM

Tot deze week leek het tussen Jonas en Britt helemaal goed te zitten in 'Blind Getrouwd'. Nu blijkt dat hun huwelijk toch een grotere uitdaging wordt dan gedacht.

Britt en Jonas zochten al heel gauw fysieke toenadering, maar voor Britt laten de gevoelens voorlopig nog op zich wachten. Daarom was in de aflevering van deze week te zien hoe ze besloot om wat meer afstand te nemen. Ze wil Jonas namelijk geen misleidende signalen geven.

"Dat is volkomen logisch", zegt Jonas erover in TV-Familie. "En dat is natuurlijk iets dat ik wilde respecteren."

Dat Britt het opeens wel héél voorzichtig wil aanpakken, blijkt uit een opvallende uitspraak die ze deed in haar gesprek met Jonas. Ze zei hem dat ze op het beslissingsmoment wil kijken of er een mooie vriendschap tussen hen kan ontstaan. Pas daarna wil ze beoordelen of het echt iets kan worden.

Jonas, die tot dan toe erg open was geweest over zijn gevoelens, moet toegeven dat hij het daar moeilijk mee heeft. "Het was een verrassing én een realitycheck", klinkt het.

"Ik begrijp haar voorzichtigheid zeker, maar ik had het gevoel dat we al iets verder stonden. Vanaf dag drie voelde ik verliefde gevoelens opborrelen. We waren meteen heel spontaan en enthousiast met elkaar."

Meer nieuws

Meer nieuws

.