Nathalie Meskens doet ongelofelijke onthulling over haar bevalling
LHX
Nathalie Meskens doet ongelofelijke onthulling over haar bevalling
Foto: Photo News

Samen met haar partner Nadim heeft Nathalie Meskens twee kinderen, Lima en Loé. De oudste is 3,5 jaar oud jaar oud, de jongste twee jaar.

Maandagavond maakte Nathalie Meskens haar opwachting in 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Ze overleefde haar eerste aflevering na een spannende finale tegen 'Mol' Comfort Achuo.

Comfort is gynaecologe van beroep, en daardoor ging het onvermijdelijk over bevallingen. Zo vertelde Nathalie een heel bijzondere anekdote over de bevalling van haar zoontje Loé.

"De avond voor mijn bevalling – het was een geplande keizersnede – belde mijn gynaecologe mij. Ze vertelde dat het ziekenhuis aan het experimenteren was met manieren om de moeders meer betrokken te krijgen bij een keizersnede."

Ze zouden het klassieke groene doek weghalen en haar steriele handschoenen geven, zodat ze het kindje er zelf zou kunnen uit halen. "Wow, amai, dat vind ik wel heftig. Maar natuurlijk zie ik het zitten om dat te proberen", was haar reactie.

"En zo geschiedde. Ze hebben wel drie keer moeten zeggen: 'Je mag hem eruit halen!' Ik was zó zenuwachtig. Het was echt met trillende handen", herinnert ze zich. "Dat was waanzinnig mooi."

Meer nieuws

Meer nieuws

.