Simen uit 'Blind Getrouwd' wil dringend iets kwijt over Larissa: "Kan daar niet tegen"
LHX
Simen uit 'Blind Getrouwd' wil dringend iets kwijt over Larissa: "Kan daar niet tegen"
Foto: VTM

In 'Blind Getrouwd' is het huwelijk van Simen en Larissa achter de rug en gaan ze op huwelijksreis in Mexico. Voor Larissa is het niet altijd makkelijk om zichzelf bloot te geven.

Wanneer Simen en Larissa gaan zwemmen, vertrouwt Larissa haar kersverse man toe dat ze het er moeilijk mee heeft om zich uit te kleden. Ze is erg onzeker over haar lichaam.

Dat vindt Simen echt niet nodig. "Ik weet zelf honderd kilo, daar kan je niet naast zien. Maar 'k heb daar zelf totaal geen moeite mee", zegt hij in TV-Familie. "Larissa is gewoon een knappe madam. Ze heeft zo'n toffe uitstraling, is sociaal en spontaan. En ze heeft van die prachtige, grote bambi-ogen."

Larissa heeft niet alleen onzekerheden op fysiek vlak, maar ook op mentaal vlak. Nadat iemand haar lang geleden als dom bestempelde, kampte ze met faalangst.

Dat maakt Simen echt kwaad. "Ik kan daar echt niet tegen", reageert hij. "Ik vind het onaanvaardbaar dat een volwassene zo'n opmerking tegen een kind zou maken. Je ziet wat voor impact dat kan hebben."

Meer nieuws

Meer nieuws

.