Staf Coppens vindt het enorm moeilijk om te zien bij zijn kinderen Beau en Nora: "Echt niet gezond"
COS
Staf Coppens vindt het enorm moeilijk om te zien bij zijn kinderen Beau en Nora: "Echt niet gezond"
Foto: VTM

Staf Coppens is vanaf deze week op drie avonden te zien bij VTM. Er is 'Camping Coppens' op dinsdag, 'The Big Bang' op zaterdag en 'De Verraders' op zondag.

Drie jaar geleden verhuisde Staf Coppens met zijn echtgenote Monique en hun twee kinderen, Beau en Nora, naar het noorden. In Zweden kochten ze een camping, die ze intussen al drie zomers uitbaten. In 'Camping Coppens: Home Sweden Home' geeft het gezin ons opnieuw een inkijk in hun leven.

Wat kijkers meteen zal opgevallen zijn, is hoe erg Stafs kinderen Beau en Nora veranderd zijn. Het zijn nu echte pubers. Dat merken Staf en Monique. "Ze zijn totaal niet ambetant, maar wel onzeker over hun uiterlijk. Die online spiegel die hen wordt voorgehouden, is echt niet gezond", zegt Staf in Flair.

"Ik probeer hen daartegen te wapenen, maar dat is zo moeilijk. Ik probeer hen vooral mee te geven dat ze zichzelf moeten blijven en geen rolletje moeten spelen om leuk gevonden te worden. Maar naar hun ouders willen ze natuurlijk niet altijd luisteren", merkt Staf op.

Ook in Zweden is er de druk van sociale media. Al is die er iets minder dan in België. Staf merkt bij zijn kinderen dat ze de drang voelen om erbij te horen. "Daardoor durven ze zichzelf soms verloochenen door bijvoorbeeld andere kleren te dragen dan wat ze eigenlijk zelf leuk vinden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.