“Verhaallijnen om naar uit te kijken”: Janine Bischops na haar beslissing om tijdelijk te stoppen bij ‘Familie
PMN
“Verhaallijnen om naar uit te kijken”: Janine Bischops na haar beslissing om tijdelijk te stoppen bij ‘Familie
Foto: VTM

Janine Bischops heeft besloten om tijdelijk te stoppen bij ‘Familie’. Het drukke opnameschema van de voorbije tijd eist zijn tol van de 82-jarige actrice.

Janine Bischops zet tijdelijk een stap opzij bij ‘Familie’. “Meedraaien in ‘Familie’ is een feest waar ik elke dag met plezier deel van uitmaak en met hart en ziel het beste van mezelf geef,” licht de actrice toe. “Het is daarnaast ook een sneltrein die doorraast; na een drukke opnameperiode is het ‘vat’ even ‘af’.”

“Tijd dus om de batterijen weer op te laden en wat rust te nemen voor mezelf. Dat ga ik ook doen. Om nadien vol nieuwe energie terug te keren naar de set.”

Janine Bischops neemt wat rust om zo de batterijen weer op te laden

Janine kijkt uit naar haar terugkeer. “Energie tanken die Brigitte nodig zal hebben, want er staan haar nog heel wat bijzondere momenten te wachten. Verhaallijnen waar ik enorm naar uitkijk.”

Tot die tijd neemt Anke Helsen de rol van Brigitte over. “Ik wil mijn collega en beste vriendinneke Anke Helsen van ganser harte bedanken voor het overnemen van de rol van Brigitte tijdens mijn pauze. De keuze kon niet beter zijn. I love her very much!”, besluit Janine.

Meer nieuws

Meer nieuws

.