Wout Van Aert na ontmaskering in ‘The Masked Singer’: “Niet eens met mijn vrouw”
PMN
Wout Van Aert na ontmaskering in ‘The Masked Singer’: “Niet eens met mijn vrouw”
Foto: VTM

Vrijdagavond was er een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’. Er was niet alleen de ontmaskering van Zita Wauters; na haar werd ook Wout Van Aert ontmaskerd.

Wout Van Aert zat in het pak van Eekhoorn. Hij nam welgeteld één dag deel aan ‘The Masked Singer’. Het ging dan ook om een gastoptreden.

Voor Wout was het geen optie om langer deel te nemen. “Ik vond de opnamedag heel tof om mee te maken, en als ik de andere kandidaten zie, snap ik dat het een heel cool traject is,” bedenkt hij zich in Het Laatste Nieuws.

“Maar wel met veel repetities en uren zanglessen bij de zangcoach; met mijn job was dat sowieso al geen optie. Dus ja, ik heb echt puur voor de fun meegedaan. Ik heb totaal geen ambities om goed te kunnen zingen of een geweldige act op te voeren.”

Wout Van Aert is het niet eens met zijn vrouw die zegt dat hij het vrij goed goed gedaan heeft in 'The Masked Singer'

Wout heeft geen ambities om na zijn wielercarrière aan een zangcarrière te beginnen. “Nee, ik wist op voorhand: ik ga dit één keer doen, maar ik heb echt nul ambitie om op een podium te staan zingen.”

“Want zeg nu zelf, zingen kan ik niet. Mijn vrouw en de mensen die op de hoogte waren, vonden dat ik het vrij goed gedaan had, maar zelf ben ik daar toch kritischer over.”

“Het was echt buiten mijn comfortzone. Ergens vond ik het ook wel leuk om iets te doen waar ik zelf een beetje schrik voor had.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.