Meer nieuws over concert van Clouseau in Sportpaleis: “Vanaf dan kan je tickets kopen”
PMN
Meer nieuws over concert van Clouseau in Sportpaleis: “Vanaf dan kan je tickets kopen”
Foto: VTM

Na zeven jaar keert Clouseau terug naar het Sportpaleis. Ze gaan daar hun veertigste verjaardag vieren. Het belooft één groot feest te worden.

Clouseau viert hun veertigjarig jubileum met een groots feest in het Sportpaleis. Na maar liefst zeven jaar afwezigheid keren ze terug naar de concertzaal waar ze al vele successen hebben behaald.

Op 20 december 2024 treedt Clouseau voor de 125e keer op in het Sportpaleis en fans kunnen zich nu al verheugen op een avond vol live muziek en entertainment.

Terugkijkend op hun succesvolle carrière, merkt Koen op dat het in het verleden altijd minimaal twee concerten waren.
(Lees verder onder de foto)

Hoewel ze momenteel alleen praten over één concert, zijn de bandleden blij dat ze de draad weer kunnen oppikken en hun fans kunnen trakteren op een geweldige avond vol live muziek.

"Het zou natuurlijk fantastisch zijn als er een tweede concert bij komt," voegt Koen eraan toe.

"In het beste geval zelfs een derde, maar we willen ons daar nu nog niet op focussen. Het aantal concerten heeft ook invloed op de omvang van de productie. Als we er meer gaan doen, kunnen we het nog groter aanpakken."

Clouseau heeft door de jaren heen een trouwe fanbase opgebouwd en staat bekend om hun energieke live optredens en hits zoals 'Daar Gaat Ze' en 'Passie'. Het Sportpaleis is een geliefde locatie voor de band en heeft een speciale betekenis voor hen, aangezien ze hier al vele mijlpalen hebben bereikt.

De ticketverkoop voor het concert op 20 december 2024 is nu van start gegaan. Fans kunnen zich verzekeren van een plekje bij dit speciale jubileumoptreden van Clouseau.
(Lees verder onder de foto)

Voor degenen die erbij willen zijn, is het raadzaam om niet te lang te wachten met het bestellen van tickets, gezien de populariteit van Clouseau.

Voor Clouseau is het terugkeren naar het Sportpaleis en het vieren van hun veertigjarig jubileum een bijzonder moment.

Het belooft een avond vol muzikale hoogtepunten en herinneringen te worden, waarbij fans kunnen genieten van talloze hits uit het rijke repertoire van de band.

Kris en Koen Wauters kijken uit naar dit concert en hopen hun fans een onvergetelijke avond te bezorgen.

Het wordt ongetwijfeld een groots feest ter ere van hun veertigjarig bestaan en een viering van hun succesvolle carrière.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.