Metejoor zal nooit meer vergeten wat er hem overkwam tijdens concert in AB: “Tranen stonden in mijn ogen”
PMN
Metejoor zal nooit meer vergeten wat er hem overkwam tijdens concert in AB: “Tranen stonden in mijn ogen”
Foto: Photo News

Metejoor begint binnenkort aan een tour door Nederland. Deze zomer zagen we hem in Vlaanderen op het podium staan. Hij scoorde met ‘Groot’ ook weer een hit.

Metejoor heeft een burn-out overwonnen. De zanger voelde al langer dat er iets ernstigs aan de hand was. Tijdens het concert op het Nederlandse festival ‘Top on Pop’ in Valkenburg kreeg hij de eerste signalen. “Ik had spekkebeentjes, ik was nog maar dertig procent van wie Metejoor normaal op het podium is. Maar als artiest doe je door, voor de fans,” vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Het bleek niet de beste keuze van Metejoor. Zijn lichaam gaf dat duidelijk aan tijdens het concert op 1 mei in de AB. “De tranen stonden in mijn ogen tijdens het laatste liedje, ik kon niet meer. ‘Sebiet sukkel ik in de auto en gaat mijn maat mij naar huis brengen, vanaf morgen is het gedaan.’ Zo slecht voelde ik me in Nederland op 18 mei niet, maar ik merkte wel dat ik nog moest rusten.”

Metejoor besloot daarna rust te nemen. Hij vond die rust bij zijn vrienden. “Bij de mannen van White Star. Twee dagen op tijd in mijn bed gekropen, maar voor het eerst had ik weer zoiets van ‘Ja, leuk!’. Dat weekendje heeft me echt goed gedaan. Daarnaast heb ik ook nog eens vier weken extra rust genomen.”

Intussen is Metejoor weer helemaal de oude en helemaal klaar om zijn tour in Nederland tot een goed einde te brengen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.