Vreselijk voor Aaron Blommaert: "Keihard beginnen wenen"
LHX
Vreselijk voor Aaron Blommaert: "Keihard beginnen wenen"
Foto: Instagram @aaronblommaert

Aaron Blommaert is amper 21 jaar, maar zijn zang- en acteercarrière heeft een vliegende start gekend. Alles lijkt voor hem vanzelf te gaan, maar toch heeft hij ook minder gelukkige tijden gekend.

"Ik ben in heel mijn jeugd vrij zwaar geweest", onthult Aaron Blommaert in de podcast 'De 10 meest gegoogelde vragen over...'. Het is iets waarmee hij nog steeds worstelt. "Als ik naar mezelf kijk in de spiegel met ontbloot bovenlijf, ben ik daar ontzettend onzeker over", bekent hij.

Hij merkte vroeger al dat hij de neiging had om meer aan te komen dan zijn vrienden. "Je hebt gewoon een ander metabolisme, je zit anders in elkaar, je bent anders gebouwd. Als kind heb ik wel wat uitspraken naar mijn kop gekregen, en dat blijft heel hard nazinderen."

"Er was bijvoorbeeld een leerkracht die, toen we bijvoeglijke naamwoorden leerden, eens zei: 'dikke Aaron', 'domme Lowie', en dat soort dingen. Ik ben naar huis gestapt en keihard beginnen wenen. In de periode daarna ben ik heel hard vermagerd."

Nog steeds zijn er dagen waarop hij zich niet goed in zijn vel voelt. Hoe hij daar iets aan probeert te doen? "Ik let een beetje op mijn eten, maar ook niet extreem, en ik ga vrij veel sporten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.