Opnames van ‘Milo’ in gevaar? Acteur opgenomen in ziekenhuis
PMN
Opnames van ‘Milo’ in gevaar? Acteur opgenomen in ziekenhuis
Foto: VTM

Lopen de opnames van ‘Milo’ gevaar? De makers zitten in ieder geval met een heel vervelend probleem. Een acteur uit de reeks werd naar het ziekenhuis gebracht en daar geopereerd.

Elke werkdag kan je bij VTM naar ‘Milo’ kijken. Dat is de reeks waarin Camille de hoofdrol speelt. Acteur Mathijs F. Scheepers meldt dat hij naar het ziekenhuis moest.

Mathijs is doelman bij de veteranenploeg OLVAC. Zondag liep het mis toen hij een zware blessure opliep. Mathijs ligt nog steeds in het ziekenhuis.

“Ik had de bal al lang weggetrapt, en toch besloot een tegenspeler me nog te tackelen", legt hij uit aan Het Laatste Nieuws. “Met een gestrekt been ramde hij mijn been. Dat plooide helemaal dubbel, in een hoek van 90 graden. De pijn die ik voelde was waanzinnig.”

'Milo'-acteur Mathijs F. Scheepers heeft dubbele beenbreuk opgelopen

Mathijs F Scheepers

De acteur werd meteen naar het ziekenhuis gebracht. “Zowel m’n scheenbeen als m’n kuitbeen was gebroken, een dubbele beenbreuk dus. Gelukkig konden ze me meteen opereren.”

Mathijs verwittigde ook al het productiehuis dat ‘Milo’ maakt.  “Ik heb gebeld met het productiehuis en ze gaan bekijken hoe ze zit kunnen oplossen.” 

“Ik kan bijvoorbeeld m’n scènes zittend aan een tafel spelen. Al zal dat er wellicht vreemd uitzien, want mijn personage is heel levendig. Ze reageerden alvast begripvol. Ze leven met mij mee.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.