Kijkers van ‘Boer zkt Vrouw’ zijn het eens: “Zou een heel mooi koppel zijn”
ASX
Kijkers van ‘Boer zkt Vrouw’ zijn het eens: “Zou een heel mooi koppel zijn”
Foto: VTM

Vanavond kan je op VTM kijken naar de negende aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’. Daarin staat er opnieuw een flinke portie drama op de plank. Aandachtige kijkers zien echter ook een romance ontluiken.

Er was heel wat te doen nadat Sanne vorige week kandidaat Jimmy naar huis stuurde. De melkveeboerin bewandelt duidelijk een moeilijk parcours tijdens het programma en liet haar tranen al meermaals de vrije loop.

Naar eigen zeggen heeft de melkveeboerin het heel moeilijk om zich opnieuw open te stellen voor de liefde. Vriendinnen gingen in één van de vorige afleveringen bij Sanne langs om haar advies te geven. Ook vorige week stortte de sympathieke Limburgse boerin haar hart uit bij een vriend.

En dat bleek niemand minder dan boer Martijn te zijn, die eveneens de liefde hoopt te vinden dankzij de hulp van Dina Tersago. In een videogesprek probeerde Martijn zijn collega en vriendin Sanne op te beuren. “De Sanne die ik ken lacht altijd”, klonk het oppeppend.

Het viel meteen op dat Sanne meteen gerustgesteld en terug vrolijk werd door het gesprek. “Zij zouden eigenlijk een heel tof koppel zijn”, menen heel wat fans van het programma. “Ze moeten niemand zoeken, de juiste persoon staat vlak voor hun neus” en “Zij zouden heel goed bij elkaar passen”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.