Château Planckaert 📷 'Château Planckaert'-fans willen allemaal hetzelfde kwijt over Iluna Timmerman en vriendje Robin
COS
📷 'Château Planckaert'-fans willen allemaal hetzelfde kwijt over Iluna Timmerman en vriendje Robin
Foto: Instagram @robinwarrant

Fans van 'Château Planckaert' zullen nog een tijdje moeten wachten op een nieuw seizoen. Dit najaar komen er geen nieuwe afleveringen van de VRT-reeks.

De familie Planckaert mocht de cameraploeg van 'Château Planckaert' onlangs wel weer ontvangen. Er stonden immers weer een heleboel glampingweekends op de planning én de familie is gestart met het onder handen nemen van het interieur van het kasteel.

Tussen alle drukte door, knepen Iluna Timmerman en vriendje Robin Warrant er even tussenuit. Iluna en Robin bezochten Apremont-sur-Allier, op zo'n halfuurtje rijden van Lurcy-Lévis waar het kasteel zich bevindt. "Summer lovin'", schrijft Iluna bij een reeks mooie foto's op Instagram.

"Love you", reageert Robin. "Prachtige foto's! Mooie mensen!", klinkt het in de reacties. "Ach zo lief, tortelduifjes", zegt nog een volger. "Mooie natuur en een mooi koppeltje", reageert iemand anders. "Wat een prachtige foto's, knap koppeltje."

"Prachtig mooie foto's van een prachtig stel", lezen we verder. "Prachtig koppeltje zijn jullie", aldus nog een volger. Robin en Iluna zijn intussen al één jaar en twee maanden samen. Robin is net als Iluna's broer Mageno een beloftevolle wielrenner.

"De eerste maanden vond ik het moeilijk om m'n schoolwerk en onze relatie te combineren. We waren ook net verhuisd en zijn veel in Frankrijk geweest. Veel veranderingen ineens. Maar nu heb ik m'n draai gevonden", vertelde Iluna onlangs in Dag Allemaal.

Meer nieuws

Meer nieuws

.