Veel fans gaan in extase zijn bij dit bijzondere nieuws: Acteurs van ‘Het Eiland’ maken korte comeback
WVDS
Veel fans gaan in extase zijn bij dit bijzondere nieuws: Acteurs van ‘Het Eiland’ maken korte comeback
Foto: VRT 1

Veel mensen krijgen te maken met gevoelens van pure nostalgie bij het horen van uitspraken zoals ‘prrrrotput’ en ‘zever, gezever’. Het catapulteert fans opnieuw naar de topserie op VRT van ‘Het Eiland’.

En dan heeft VRT en Streamz geweldig nieuws aangekondigd voor al die fans, want er komt een speciale tv-special over de reeks. De reeks kwam 20 jaar geleden op televisie en groeide uit tot een ware cultreeks.

Personages zoals Franky Loosveld, Alain Vandam en Guido Pallemans zijn niet meer weg te denken uit onze televisiegeschiedenis. ‘Ik ben blij dat jij in mijn team zit’ horen veel mensen nu nog op de werkvloer. De tv-special zal samen met de acteurs van toen herinneringen ophalen aan het maken van de serie. Bovendien krijgen de kijkers ook nooit eerder getoonde beelden van achter de schermen te zien. De special zal vanaf 11 juli 2024 beschikbaar zijn op Streamz en dit najaar op VRT CANVAS en VRT MAX.

Bedenker en regisseur Jan Eelen en acteurs Tom Van Dyck, Dirk Van Dijck, Frank Focketyn, Wim Opbrouck, Bruno Vanden Broecke, Sien Eggers, Lucas Van den Eynde, Tania Van der Sanden, An Miller, Jeroen Van Dyck, Peter Ceustermans en Rita Beckx zullen scènes terug herlezen, herinneringen ophalen en dat er gelachen gaat worden, wie twijfelt daar nog aan!

Meer nieuws

Meer nieuws

.