Lesley-Ann Poppe waarschuwt na een voor haar vreselijke vakantie: “Tot overmaat van ramp gebeurde dit ook nog”
PMN
Lesley-Ann Poppe waarschuwt na een voor haar vreselijke vakantie: “Tot overmaat van ramp gebeurde dit ook nog”
Foto: Instagram @lesleyannpoppe

De zomervakantie ligt weer achter ons. Lesley-Ann Poppe is iemand die graag reist. Ze waarschuwt ons wel voor een vakantiebestemming.

Lesley-Ann Poppe adviseert iedereen om voorzichtig te zijn bij het boeken van een vakantie naar Egypte. In TV-Familie vertelt de blondine over haar negatieve ervaring.

Lesley-Ann wilde graag op safari. “Ik wilde dolgraag op kamelen rijden en met quads door de woestijn. Toen de organisatoren de trip kwamen aanprijzen aan het zwembad, leek het een koopje. Maar je raadt het al: er zat een addertje onder het gras.”

Dat ontdekte Lesley-Ann snel genoeg. “Ter plaatse bleek dat we een Arafat-sjaal en een stofbril moesten kopen om ons te beschermen tegen het zand. Voor een plastic brilletje, waarvan ik zeker weet dat het minder dan een halve euro kostte, vroegen ze tien euro. Maar je had het wel nodig.”

“Ook de sjaals kostten tien euro. We waren dus al 100 euro kwijt voordat we vertrokken waren. En toen moest het ergste nog komen.”

“Bij een stop bij een bedoeïenenstam werden we haast gedwongen om frisdrank te kopen die voor onze neus werd gezet. Vervolgens begon iemand foto’s van ons te maken, en moesten we die met een glimlach betalen. Na minder dan twee uur was er bijna 200 euro uit onze zakken geschud. Gelukkig hadden we niet meer geld bij ons. We konden niet meer deelnemen aan de rest van de activiteiten en werden scheef bekeken.”

Maar daar hield het niet op. De ellende bleef maar duren. “Tot overmaat van ramp vroeg de eigenaar ook nog om een fooi,” vervolgt Lesley-Ann. “De beloofde ‘20 euro per persoon’ bleek uiteindelijk veel meer te kosten. Nu stuur ik iedereen die naast mijn strandstoel komt staan met een voorstel voor ‘a nice trip’ meteen weg.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.