Het gaat niet goed met Véronique De Kock: "Ondraaglijk"
LHX
Het gaat niet goed met Véronique De Kock: "Ondraaglijk"
Foto: VTM

Iets meer dan een maand geleden beleefde Véronique De Kock de schrik van haar leven. Terwijl ze in haar wagen te wachten stond aan een rood licht, reed er plots een auto tegen de hare aan.

De wagen van Véronique De Kock zag er niet fraai uit na het ongeval, maar ze liet weten dat ze er zelf gelukkig met een stijve nek van af was gekomen. Helaas blijkt nu dat er toch meer aan de hand is.

De laatste weken is de pijn zo erg geworden dat ze donderdag naar de spoed is moeten gaan. Uit een MRI-scan blijkt dat ze twee hernia's in haar nek heeft.

In een update in haar Instagramverhaal laat ze weten dat ze inmiddels een eerste infiltratie in haar nek heeft gekregen. "De pijn is nog niet meteen weg, dat gaat nog wel een paar weken duren. En dan de tweede infiltratie. Op hoop van zegen!"

Die pijn is helaas niet om mee te lachen. "Ondraaglijk", noemt ze het in een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Het duurt twee tot drie weken voor dat vermindert."

Ze moet de komende tijd veel rusten, maar dat is niet makkelijk voor haar. Ze moet toegeven dat ze gisterenavond alweer een presentatie heeft gegeven. "Ik kan moeilijk mijn klant en zijn gasten laten vallen", vindt ze. "Het moet professioneel blijven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.