Véronique De Kock met spoed opgenomen in het ziekenhuis
PMN
Véronique De Kock met spoed opgenomen in het ziekenhuis
Foto: VTM

Er is geen goed nieuws over Véronique De Kock. De ex-deelneemster van ‘De Verraders’ werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Het gevolg van een ongeval, een maand geleden.

Véronique De Kock is woensdagavond met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Ze raakte een maand geleden betrokken bij een ongeval en draagt daar nog steeds de gevolgen van.

Op 14 maart van dit jaar werd Véronique aangereden toen ze stilstond voor de verkeerslichten. Aanvankelijk hield ze aan het ongeval een stijve nek over. Het blijkt nu toch allemaal erger te zijn dan aanvankelijk gedacht werd.

Woensdag 17 april werd Véronique met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Ze had helse pijnen. De dokter besliste meteen om een MRI-scan te laten uitvoeren.

MRI-scan toont aan dat Véronique twee hernia's opgelopen heeft tijdens het ongeval

Uit die scan is gebleken dat Véronique toch twee hernia’s in haar nek opgelopen heeft bij het ongeval. “We kunnen beter een klantenkaart nemen in het ziekenhuis. Vanavond met Maxou naar de spoed…”, reageert ze. “Zo banaal was dat auto-accident zo te zien niet. Nooit durven dromen dat een whiplash zoveel uitstraling en pijn zou geven.”

Véronique kreeg ook heel wat steunbetuigingen van haar volgers. Daar wil ze iedereen ook voor bedanken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.