Eindelijk een nieuw seizoen van 'De Cooke & Verhulst Show'?
LHX
Eindelijk een nieuw seizoen van 'De Cooke & Verhulst Show'?
Foto: Play4

Dit weekend kan je in de Lotto Arena naar de liveshows van 'James De Musical' gaan kijken. Het is een bijzonder moment: hierna neemt James Cooke – voorlopig toch – afscheid van het succesvolle programma.

Na drie enorm populaire seizoenen komt er volgend jaar geen vierde seizoen van 'James De Musical'. Aan Het Laatste Nieuws vertelt James Cooke dat Play4 graag ruimte wil geven aan andere programma's. Ook de hoge kostprijs van 'James De Musical' heeft meegespeeld in de beslissing.

Uitstel betekent gelukkig geen afstel. Als het aan James ligt, komt zijn programma na een korte pauze gewoon weer terug. "Laat ons hopen dat we binnen twee à drie jaar weer op het scherm te zien zijn", zegt hij.

Normaal gezien zou hij nu al volop bezig zijn met de research voor het volgende seizoen, maar nu dat niet hoeft, heeft hij plots een stuk meer tijd. Veel mensen hopen dat 'De Cooke & Verhulst Show' ooit nog terugkomt, en misschien is dit wel het ideale moment?

"Dat staat volledig los van 'James De Musical', dat had ook tijdens 'James De Musical' gekund", klinkt het bij Gert Verhulst. "Daarover hebben wij ook altijd gezegd: zeg nooit nooit. Maar voorlopig zijn er geen concrete plannen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.