Erik Van Looy dolenthousiast over nieuw tv-programma: "Beste van het jaar"
LHX
Erik Van Looy dolenthousiast over nieuw tv-programma: "Beste van het jaar"
Foto: GoPlay

Op Play4 is er sinds deze week een bijzonder nieuw programma te zien. In 'Bompa Bockie' gaat Bockie De Repper een bijzondere uitdaging aan.

Dertig dagen lang wordt Bockie De Repper bewoner in een een woonzorgcentrum. Hij krijgt er een kamer en leeft op het ritme van de bewoners. Week na week leert hij hen beter kennen aan de hand van hun levensverhalen en ervaringen.

Het resultaat is een programma vol hartverwarmende, emotionele en grappige ontmoetingen. De kijkers zijn alvast enthousiast over de eerste aflevering.

"Een pakkend programma", reageren ze op sociale media. "Hartverwarmend, met een waardige lach en een traan. En Bockie die alles op zo'n ontwapenende wijze kan bevragen. Top!" "Keigrappig, maar ook confronterend, leerzaam en het zet je aan het denken."

Bockie krijgt ook prachtige feedback uit bekende hoek. Niemand minder dan Erik Van Looy blijkt fan te zijn In zijn Instagramverhaal laat hij van zich horen.

"Ik denk dat we het beste tv-programma van het jaar al kennen!", schrijft hij. "Zo geestig! Zo mooi!" Als dat geen mooi compliment is!

Meer nieuws

Meer nieuws

.