BREAKING NEWS Kim Van Oncen neemt drastische beslissing: “Omdat mijn papa in het ziekenhuis ligt”
PMN
Kim Van Oncen neemt drastische beslissing: “Omdat mijn papa in het ziekenhuis ligt”
Foto: Radio 2

Kim Van Oncen heeft geen goed nieuws te melden. Ze maakte dat nieuws zelf bekend. Ze presenteert samen met Peter Van de Veire de ochtendshow bij Radio 2.

Kim Van Oncen, bekend als co-presentatrice van de ochtendshow op Radio 2 samen met Peter Van de Veire, heeft helaas slecht nieuws te melden.

Ze maakte dit nieuws bekend via haar Instagram Stories, waar ze haar volgers op de hoogte houdt van haar leven. Kim last een radiopauze in.

Vorige week moesten Kim's fans haar al missen omdat ze geveld was door een keelontsteking en daardoor in bed moest blijven.
(Lees verder onder de foto)

Helaas is ook deze week Kim niet aanwezig in de ochtendshow. Ze heeft zelf toelichting gegeven op haar afwezigheid, waarbij ze de reden achter haar afwezigheid verklaart.

"Mijn papa ligt sinds vorige week in het ziekenhuis en daarom leg ik op dit moment mijn focus op mijn familie," lichtte Kim toe.

Hoewel ze op dit moment geen verdere details wenst te delen, is het duidelijk dat de gezondheid van haar vader momenteel haar prioriteit heeft. 

Gelukkig ontvangt Kim enorm veel steun van haar ochtendteam, die begripvol zijn voor haar familiale situatie.
(Lees verder onder de foto)

"Ik krijg enorm veel steun van het ochtendteam om nu op de plaats te zijn waar ik hoor te zijn en daar ben ik heel dankbaar voor," voegde ze eraan toe.

Kim's fans zullen haar ongetwijfeld missen tijdens de ochtendshow, maar begrijpen en respecteren haar beslissing om zich nu te richten op haar familie en de ziekenhuisopname van haar vader.

Voor nu is het belangrijk dat ze de steun ontvangt die ze nodig heeft en haar familie bijstaat in deze moeilijke periode..

Meer nieuws

Meer nieuws

.