Blind Getrouwd Alarm bij Fleur in 'Blind Getrouwd': Alexander verontrust haar
PMN
Alarm bij Fleur in 'Blind Getrouwd': Alexander verontrust haar
Foto: VTM

Alexander en Fleur nemen deel aan 'Blind Getrouwd'. Ze zijn door de experten aan elkaar gekoppeld. Echt vlot loopt hun huwelijk niet.

In 'Blind Getrouwd' zijn Alexander en Fleur aan elkaar gekoppeld, maar het lijkt erop dat ze niet langer op hetzelfde spoor zitten. Fleur uit haar bezorgdheid nadat Alexander heeft aangegeven dat hij 'het gevoel' nog niet heeft ontwikkeld en vraagt zich af wat er moet veranderen om dit gevoel toch te doen ontstaan. 

"Als hij zegt dat hij ‘het gevoel’ nog niet heeft, dan denk ik: wat moet er veranderen zodat ‘het gevoel’ wel komt?”, bedenkt Fleur zich. “Daar verwacht ik nu communicatie rond van hem."

"Ik denk dat ik nu nog een afwachtende houding aanneem, als een verdedigingsmechanisme. Maar ik ben nieuwsgierig naar wat er nu gaat komen.”
(Lees verder onder de foto)

Fleur, die eerder hoopvol en enthousiast was over haar toekomst met Alexander, uit nu haar onzekerheid. Alexander heeft eerlijk toegegeven dat hij nog niet het gewenste 'gevoel' heeft ontwikkeld.

Voor Fleur is dit een verontrustende onthulling waardoor ze zich afvraagt wat er moet veranderen om deze emotie tot stand te brengen. Ze heeft er vertrouwen in dat open communicatie hierbij een cruciale rol speelt en hoopt dat Alexander haar hierin tegemoetkomt.

Of Alexander en Fleur erin slagen om hun weg naar een gelukkige en liefdevolle relatie te vinden, is nog afwachten. 'Blind Getrouwd' biedt hen echter de mogelijkheid om uit hun comfortzone te stappen en te groeien als individuen, maar ook als koppel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.