Boer Michiel en Rune eerlijk over hun relatie: "Nog steeds ongemakkelijk"
LHX
Boer Michiel en Rune eerlijk over hun relatie: "Nog steeds ongemakkelijk"
Foto: VTM

Aan het einde van 'Boer zkt Vrouw' koos boer Michiel voor Rune. Ze zijn nog steeds gelukkig samen.

Uit de reünie-aflevering van 'Boer zkt Vrouw' bleekt dat Michiel en Rune nog steeds dolverliefd zijn. Ze zijn erg opgelucht dat ze eindelijk samen gezien mogen worden en aan een normaal leven als koppel kunnen beginnen.

Al van het begin was er een goede klik tussen hen twee, en die is de afgelopen tijd alleen maar beter geworden. Al wil dat niet zeggen dat alles altijd vanzelf gaat. Er zijn al wel wat onwennige momenten geweest, geven ze toe in een gesprek met Het Nieuwsblad.

Toen ze op romantische trip in Turkije waren, hadden ze namelijk een badkamer die was afgeschermd met melkglas. "Ik ben toen altijd naar het toilet in de lobby gegaan", vertelt Rune.

De gêne die ze toen voelde, is nog niet verdwenen. "Nu vind ik het nog steeds ongemakkelijk om naar het toilet te gaan met Michiel in de buurt. Ik zet dan altijd de radio op zodat hij mij niet kan horen", lacht ze.

Michiel trekt zich er niet veel van aan. "Buiten het feit dat Rune haar eigen momentje wil op het toilet, zijn er geen onwennige situaties. Daarom heb ik ook een relatie met haar. Ik ben blij dat ik mezelf kan zijn", klinkt het bij hem.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.