Familie Cyra Gwynth over haar rol als Yoko in ‘Familie’: “Sprakeloos”
PMN
Cyra Gwynth over haar rol als Yoko in ‘Familie’: “Sprakeloos”
Foto: VTM

Cyra Gwynth speelt intussen al bijna een jaar in ‘Familie’. Ze vertolkt daar de rol van Yoko. In dat jaar is ze heel populair geworden bij de fans.

Cyra Gwynth heeft inmiddels bijna een jaar haar rol als Yoko in  'Familie' vervuld en is uitgegroeid tot een favoriet onder de fans.

Volgens een recente poll op een fansite wordt Yoko zelfs beschouwd als het populairste personage in de reeks. De actrice reageert opgetogen op het nieuws.

"Ik ben sprakeloos", vertelt Cyra Gwynth aan Het Laatste Nieuws. "Ik denk dat Yoko altijd al een persoonlijkheid had van onbeleefd en keihard zijn."
(Lees verder onder de foto)

"Maar eenmaal je haar beter leert kennen, zal je ontdekken dat ze ook een liefdevolle kant heeft."

De actrice gelooft dat haar personage altijd al een mix van arrogantie en vriendelijkheid heeft gehad. "Ik heb echt geprobeerd om haar zachtere kant naar voren te laten komen, omdat ze niet altijd arrogant en onbeleefd is."

"Tenzij iemand haar natuurlijk boos maakt of irriteert, dan zal ze die kant van zichzelf laten zien. Ik denk dat iedereen het rebelse kantje van Yoko wel kan waarderen."

De populariteit van Cyra Gwynth als Yoko is ongetwijfeld te danken aan haar vaardigheid om de complexiteit van het personage over te brengen.
(Lees verder onder de foto)

Haar vermogen om zowel de harde als liefdevolle kant van Yoko tot leven te brengen heeft de fans betoverd en heeft ervoor gezorgd dat Yoko een van de meest geliefde personages in de serie is geworden.

Na bijna een jaar te hebben gewerkt aan 'Familie' is Cyra Gwynth enorm dankbaar voor de steun en waardering die ze van de fans heeft ontvangen.

Met haar talent en toewijding lijkt Cyra Gwynth klaar om nog vele jaren de harten van de fans te veroveren met haar rol als Yoko in 'Familie'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.