Fans van ‘Familie’ doen schrikken: “Deze actrice verdwijnt”
PMN
Fans van ‘Familie’ doen schrikken: “Deze actrice verdwijnt”
Foto: VTM

Het zijn boeiende tijden voor de fans van ‘Familie’. Ze maken zich allemaal zorgen. Zeker nu we op twee maanden zijn van de seizoensfinale.

Lars De Wulf (rol gespeeld door Kürt Rogiers) is gevallen voor de charmes van Stefanie (rol gespeeld door Jasmijn Van Hoof). Hij koos voor een time-out en stelde zijn naaste medewerker Joris aan als interim-CEO. Al lijkt die Joris criminele plannen te hebben met de hele familie Van Den Bossche.

Joris is een échte schurk en het lijkt dat deze verhaallijn zijn climax zal bereiken tijdens de seizoensfinale. Die zal allicht te zien zijn aan het einde van juni. Daar gaan we dus nog even op moeten wachten.

"Hanne is volgend slachtoffer van Joris"

Het betekent niet dat Joris zo lang niets zal doen. De fans merken op dat hij nog veel schade zal aanrichten. Daar zal hij vermoedelijk niet te lang mee wachten.

De fans maken zich zorgen om Hanne (rol gespeeld door Margot Hallemans). “Zij zit in de gevarenzone”, citeert TV-Familie de fans. “Zij belemmert Joris bij zijn masterplan en zal dat allicht bekopen als zijn eerstvolgende slachtoffer. Dat zou betekenen dat Hanne verdwijnt uit ‘Familie’”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.