Enorm veel stress voor Camille: Dit kan er vandaag mislopen
LHX
Enorm veel stress voor Camille: Dit kan er vandaag mislopen
Foto: VTM

Vandaag en morgen is het eindelijk zover: Camille vult maar liefst vier keer het Sportpaleis met haar show 'Magie'. Daar is ontzettend veel voorbereiding aan voorafgegaan.

Wát er juist allemaal staat te gebeuren in haar shows, wil Camille nog niet verklappen. Dat zou een deel van de 'magie' wegnemen. Wel staat vast dat er heel wat kledingwissels aan te pas komen.

Aan Het Laatste Nieuws vertelt de zangeres dat ze maar liefst zes hoofdlooks heeft, maar met alles jassen en details erbij worden het in totaal tien verschillende outfits. "Dat wordt pittig beseft ze."

Voor enkele kledingwissels zijn er maar enkele seconden tijd, en wat het allemaal nóg spannender maakt, is dat ze de wissels onder het podium zal moeten doen. Het podium is namelijk zo groot dat er geen plaats is om het achterin te doen.

Daar komt wel wat gevaar bij kijken. Onder het podium zitten namelijk heel wat ijzeren buizen. Dino, haar vriend én tourmanager, heeft er tijdens de voorbereidingen zijn hoofd al eens aan gestoten.

"We hebben daarom een plan B klaarliggen", onthult Camille. Als Dino tijdens de show zijn hoofd stoot, neemt haar andere tourmanager Frederikke het van hem over. "Al is de kans dat ík mijn hoofd een keer ga stoten even groot. Ik ga echt gefocust moeten zijn." Spannend!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.