🎥 Milena bezorgt alle 'The Voice Kids'-kijkers kippenvel met prachtige Knockout
COS
🎥 Milena bezorgt alle 'The Voice Kids'-kijkers kippenvel met prachtige Knockout
Foto: VTM

Het was vrijdagavond weer een muzikaal spektakel bij VTM. Een nieuwe lading getalenteerde kandidaten betrad de arena van 'The Voice Kids' voor de tweede Knockouts.

De coaches van 'The Voice Kids' stonden weer voor hartverscheurende beslissingen. Ook Laura Tesoro maakte het zichzelf niet gemakkelijk. Zij zette de 'mini's' van haar team tegenover elkaar: Estée (11), Milena (11) en Camille (10). Een voor een zetten ze een fantastische prestatie neer.

Het was Milena die met haar cover van 'You Say' van Lauren Daigle haar coach kon overtuigen. Dat was volgende de kijkers van 'The Voice Kids' een terechte beslissing. Milena heeft iedereen namelijk omvergeblazen. "Prachtig", klinkt het unaniem op Facebook. "Een engeltje, prachtig!"

"Wauw, knap gedaan! A star is born", reageert een fan. "Prachtige stem, ze is verdiend door", klinkt het nog. "Zo'n warme stem", vindt nog een fan. "Daar staat de winnaar! Tenminste voor mij toch, wat een stem en wat een talent", klinkt het enthousiast. "Hoe geweldig is dit?" En: "Binnen vijf jaar Sportpaleis!"

"Zo'n warme mooie stem. Hier word ik stil van. Muziek kan mij enorm raken en echt waar kippenvel", lezen we nog. Milena bezorgde heel wat kijkers kippenvel, zo blijkt uit de reacties op sociale media. "Kippenvelmoment", zegt iemand. "Kippenvel en traantjes, echt prachtig", zegt een kijker. "Amai, dit grijpt naar de keel. Knap gedaan!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.