Na Linda Mertens haar grote comeback van afgelopen weekend: Regi heeft groot nieuws
PMN
Na Linda Mertens haar grote comeback van afgelopen weekend: Regi heeft groot nieuws
Foto: Photo News

Linda Mertens maakte afgelopen weekend haar grote comeback. Dat gebeurde tijdens de twee shows van Regi in Het Sportpaleis. Maar wat nu?

Afgelopen weekend maakte Linda Mertens een spectaculaire comeback op het podium tijdens de twee shows van Regi in Het Sportpaleis. Na een lange afwezigheid waren fans verheugd om Linda weer te zien schitteren. Maar wat betekent dit nu voor de toekomst van 'Milk Inc'? Wordt er gewerkt aan nieuwe muziek of gaat Linda solo verder zonder Regi?

Regi's manager, Lester Williams, liet eerder al weten dat hij hoopte op een vervolg op Linda's comeback. En goed nieuws voor Williams en de fans want Linda en Regi hebben besloten om samen te blijven optreden. Ze zullen deze zomer zelfs samen op tournee gaan.

Linda zal een prominente rol spelen in Regi's zomertournée, wat voor veel enthousiasme zorgt bij de fans. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden en een uitgelezen kans voor het publiek om Linda weer op het podium te zien.
(Lees verder onder de video)

Het is duidelijk dat de chemie tussen Linda en Regi nog steeds springlevend is. Ze hebben talloze hits gehad als 'Walk on Water' en 'Land of the Living' en hebben een grote fanbase opgebouwd. Het is dan ook geen verrassing dat ze ervoor hebben gekozen om samen door te gaan en hun passie voor muziek met hun publiek te blijven delen.

Voor de fans van 'Milk Inc' en liefhebbers van Linda's unieke stemgeluid is dit fantastisch nieuws. Na een periode van afwezigheid is Linda terug en beter dan ooit. Haar optredens tijdens de shows van Regi in het Sportpaleis waren adembenemend en smaakten naar meer.

Kortom, Linda Mertens maakte een spectaculaire comeback tijdens de shows van Regi in Het Sportpaleis. En het goede nieuws is dat Linda en Regi besloten hebben om samen door te gaan en deze zomer samen op tournee te gaan. Fans kunnen uitkijken naar geweldige optredens en een onvergetelijke muzikale ervaring.

Meer nieuws

Meer nieuws

.