Kim Van Oncen onthult de echte reden van haar vertrek bij Radio2
LHX
Kim Van Oncen onthult de echte reden van haar vertrek bij Radio2
Foto: VRT1

Actrice Kim Van Oncen is sinds deze maand te zien in 'Thuis'. Daar speelt ze de rol van yogalerares Lyn.

Zo'n jaar lang presenteerde Kim Van Oncen samen met Peter Van De Veire 'Goeiemorgen morgen' op Radio2. In februari nam ze plots afscheid.

De reden die ze daarvoor gaf, was dat ze wilde focussen op haar acteercarrière. Ze had namelijk een mooie rol aangeboden gekregen. Inmiddels weten we dat dat haar rol in 'Thuis' is. Er waren echter nog andere dingen die meespeelden, zo blijkt uit een gesprek in Dag Allemaal.

Volgens Kim was het niet het juiste moment in haar leven om dagelijks ochtendradio te maken. In de periode waarin ze elke dag om halfvier moest opstaan, namen zij en haar broer namelijk ook enkele supermarkten over. 

Bovendien brak haar dochter Stella haar been, waren er thuis volop verbouwingen aan de gang én werd haar vader zwaar ziek. "Dat had ik allemaal natuurlijk niet kunnen voorzien. Het was véél, ik had dat onderschat", geeft ze toe.

Op die manier werden haar werkdagen wel héél lang, en het kon dan ook niet anders dan dat ze dat begon te voelen. Gelukkig gaat het intussen beter met haar vader én is Kim erg gelukkig op haar nieuwe job. "Ik vertrek met enthousiasme naar de set", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.