Philippe Geubels moet iets bekennen over 'De Slimste Mens': "De kijker heeft het niet gemerkt"
LHX
Philippe Geubels moet iets bekennen over 'De Slimste Mens': "De kijker heeft het niet gemerkt"
Foto: Eén

In de podcast 'Achter de schermen' is deze week Philippe Geubels te gast. Hij doet er een opvallende onthulling over 'De Slimste Mens Ter Wereld'.

Al jarenlang is Philippe Geubels jurylid in 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Eén keer nam hij een aflevering op in een wel heel ongewone toestand.

"Ik heb ooit dronken in de jury van 'De Slimste Mens' gezeten", onthult hij in 'Achter de schermen'. "De kijker heeft dat niet gemerkt."

"Ik woonde toen in Boechout en het was jaarmarkt", verklaart hij. "We wilden er alles uithalen, dus begonnen we 's ochtends rond 10 uur. We ontbeten en zijn toen naar de jaarmarkt gegaan en begonnen met drinken."

Om 16 uur of zo zat ik op een Dixie en kreeg ik telefoon van Nele, de producer van 'De Slimste Mens'. Ze vroeg of ik al onderweg was. Ik dacht: onderweg?" Zogauw hij besefte dat hij eigenlijk naar de studio moest, hing hij op en begon hij te lopen.

Iemand in het gezelschap die niet gedronken had, hielp hem om thuis te geraken. "En dan heb ik naast Frank Van der Linden de aflevering toch tot een goed einde gebracht."

Meer nieuws

Meer nieuws

.