Erica Meiland kondigt nieuw concept aan voor tv-programma maar krijgt heel wat negatieve reacties
PMN
Erica Meiland kondigt nieuw concept aan voor tv-programma maar krijgt heel wat negatieve reacties
Foto: SBS Belgium

De Meilandjes hebben genoeg van ‘Code Rosé’. Ze hebben dan ook besloten om hun pension te verkopen. Dat brengt wel een probleem met zich mee.

De Meilandjes hun programma ‘Château Meiland’ was gebaseerd op het pension. Nu er geen pension meer is, is er ook geen concept meer voor hun tv-programma. Geen nood, de familie heeft al iets bedacht.

Erica Meiland verklapt in ‘De Telegraaf’ het nieuwe concept. “We gaan met de camper naar het buitenland”, luidt het. "In tegenstelling tot Chateau Meiland VIPS spelen in het volgende programma’s BN’ers geen hoofdrol”, verzekert ze.

Het lijkt een leuk concept maar de fans uiten toch kritische bedenkingen. “In het begin was het heel leuk”, citeert Mediacourant de fans. “Maar nu ligt het er zo dik op dat ze een script hebben.”

“Je kunt het al vooraf invullen: gekibbel over de rijstijl van Erica, motorpech en geholpen door een alleraardigste Franse jongen waar Martien gelijk verliefd op wordt, geschreeuw tijdens het inparkeren op de camping, en gegil van Martien tijdens opzetten voortent.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.